* مهلت ارسال مقالات : تا پایان دی ماه 96

*مهلت ثبت نام در کنگره  متعاقبا اعلام میشود.
اطلاع رسانی > اخبار >

ثبت نام در همایش

شرایط ثبت نام در همایش سراسری تازه های تیروئید و سندروم متابولیک

شرایط ثبت نام در همایش سراسری تازه های تیروئید و سندرم متابولیک

از کلیه دانشجویان تقاضا می شود با مراجعه به وب سایت همایش نسبت به ثبت اطلاعات فردی اقدام نمایند و ثبت نام نهایی با پرداخت هزینه همایش و ارائه فیش پرداختی خواهد بود.

*دانشجویان و اساتیدی که ارائه پوستر داشته اند از ثبت نام رایگان برخوردار خواهند بود و سایر دانشجویان با پرداخت 100،000 ريال در همایش شرکت خواهند داشت. از دانشجویان محترم تقاضا می شود پس از تکمیل فرم ثبت نام، تصویر کارت دانشجویی و فیش واریزی خود را به آدرس Cong.MSTD@mums.ac.ir  ارسال نمایند.

واریز وجه ثبت نام به شماره حساب "2138141656009" و شناسه "523456789390به نام درآمدهای غیر درمانی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد( اولین همایش سراسری تازه های تیروئید و سندرم متابولیک ) و اسکن فیش به ایمیل دبیرخانه ارسال گردد، خواهشمند است اصل فیش را در زمان شرکت در همایش بهمراه داشته باشید.

*** ثبت نام در همایش برای اساتید فقط از طریق سامانه آموزش مداوم  می باشد .

از همکاران خواهشمند است جهت ثبت نام  در همایش به سایت آموزش مداوم مراجعه نمایند و شناسه های 112562 و 112939 حداکثر تا یک روز قبل از شروع برنامه از طریق صفحه کاربری خود ثبت نام نمایند .

شناســه

عنــوان

مجــری

نــوع

شروع

تازه ھای تیروئید

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همایش و کنگره

1397/01/29

تازه های دیابت و سندروم متابولیک

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کنفرانس علمی یک روزه

1397/01/31

بازگشت1396/12/14
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !